Heb je altijd al eens een evenement willen organiseren in een professionele fotostudio? Ben je als club op zoek naar een leuke fotostudio om mooie foto’s te maken? Of ben je als professionele fotograaf op zoek naar een goed uitgeruste Elinchrom fotostudio. Dan ben je bij fotostudio22 op het juiste adres.

Fotostudio C is voorzien van verschillende wanden, lambrisering met schouw, kleine meubelen en heeft een oppervlakte van 220 M². Deze studio heeft een kasteeluitstraling.Deze hogere prijs ten opzichte van Studio A heeft te maken met de faciliteiten, Tevens is deze studio ingericht met Elinchrom Pro flitsers om supersnelle opnames te maken. Wanneer de kosten kunnen verspreid worden over een 10-tal personen zijn de kosten zeer aanvaardbaar.

Wanneer je een speciaal evenement wil organiseren neem dan altijd contact met ons op! Wij willen altijd helpen om uw idee te realiseren.

Een drankje is te nuttigen in de retro studio/Bar. Fotostudio22 heeft een eigen drankgelegenheid. Broodjes of versnaperingen kunnen op verzoek geregeld worden. Er is altijd iemand in het pand aanwezig voor hulp of vragen over de apparatuur.

 

Onze doelstelling

Fotostudio22 wil je op elk fotografisch vlak ten dienste staan waarbij het verhuur van onze fotostudio’s het hoofddoel is! Creatief en dynamisch vertalen wij doelgericht jouw boodschap of visie naar je publiek. Wij streven naar een langdurige vertrouwensrelatie met onze klanten!

Contacteer ons

+32 (0)14728656

info(;at;)fotostudio22.be

www.fotostudio22.be