Studio huren zonder fotograaf: Heb je altijd al eens een evenement willen organiseren in een professionele fotostudio? Ben je als club op zoek naar een leuke fotostudio om mooie foto’s te maken? Of ben je als professionele fotograaf op zoek naar een goed uitgeruste Elinchrom fotostudio. Dan ben je bij fotostudio22 op het juiste adres.

Fotostudio B is voor zien van verschillende wanden, kleine meubelen en heeft een oppervlakte van 140 M². Tevens is deze studio ingericht met Elinchrom Pro flitsers om supersnelle opnames te maken. Wanneer de kosten kunnen verspreid worden over een kleine groep zijn de kosten zeer aanvaardbaar.

Studio huren met fotograaf: Je kan de studio afhuren voor 4 uur. Decors kunnen opgebouwd worden op aanvraag.

Professionele packshots op uw webshop? Mooie foto's geven uw bedrijf een mooie en betrouwbare uitstraling. 
Packshot foto's worden met vakmanschap gemaakt. Jou producten worden standaard tegen een witte achtergrond gemaakt, maar tijdens de nabewerking kunnen deze ook vrij gezet worden. We verwelkomen u graag in één van onze studio’s. 

Wanneer je een speciaal evenement wil organiseren neem dan altijd contact met ons op! Wij willen altijd helpen om uw idee te realiseren.

Fotostudio22 wil je op elk fotografisch vlak ten dienste staan waarbij het verhuur van onze fotostudio’s het hoofddoel is! Onze fotostudio is steeds in beweging. Het continu aanpassen van decors in de 5 studio's is ons doel. Het resultaat is een fotostudio op maat van de fotograaf. Overtuig uzelf en kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen.

+32 (0)14728656

www.fotostudio22.be