Fotostudio huren zonder fotograaf: Wens je als model een reportage te laten maken, of zoek je een leuke fotostudio als fotograaf. Dan heb je een goed adres gevonden. Zowel individueel of als gezin zijn er verschillende mogelijkheden. Verder is de studio ideaal voor fashion fotografie of voor commerciële doeleinden zoals kleding en kleine apparatuur. Bij het huren van de studio zorg je zelf voor de fotograaf.

De fotostudio ligt in Turnhout; de fotostudio kan elke dag van de week gehuurd worden; de fotostudio heeft een totale oppervlakte van 180m². Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van de douches en toiletten die zich in de algemene ruimte bevinden. Er is een make-up gedeelte en een grote kleedkamer waar modellen zich kunnen verkleden. 
Afmetingen van de fotostudio zijn 12 x 11 meter met een hoogte van 3,60 meter. De studio heeft een oneindige wand van 8 x 5 meter in helderwit zonder ramen. In de studio hangt een systeem met 3 papieren achtergrondrollen á 2,75 breed. Verder zijn er achtergrondrollen voor portret in verschillende kleuren.
De tweede ruimte heeft een afmeting van 7 x 6 meter met verschillende achtergronden. Deze wisselen op regelmatige basis.
Een drankje is te nuttigen in de retro studio/Bar. Fotostudio22 heeft een eigen drankgelegenheid. Broodjes of versnaperingen kunnen op verzoek geregeld worden. Er is altijd iemand in het pand aanwezig voor hulp of vragen over de apparatuur.

Fotografie door onze diensten: Met onze Sociale media fotoshoot zoeken we samen met jou naar de perfecte profielfoto. We creëren samen de foto's, nadien worden ze bewerkt tot het perfecte plaatje. Ideaal voor naamkaartjes, LinkedIn, Facebook, bedrijfswebsite, ... Een foto die jou laat zien wij je echt bent. Zo kunnen we ook op locatie of in de studio een portret van uw medewerkers maken. Voor grote groepen steeds een offerte vragen.

Een privé fotosessie in onze studio start aan €125,00 inclusief fotograaf. Dit mogen meerdere personen zijn. Deze prijs omvat fotoshoot en het samen bekijken en kiezen van de foto's. en wordt afgerekend bij het vastleggen van de fotosessie.

Indien de foto's bewerkt moeten worden, kunnen we dit samen bespreken. Aan de hand van dit overleg trachten we samen het budget op te maken.

Fotostudio22 wil je op elk fotografisch vlak ten dienste staan waarbij het verhuur van onze fotostudio’s het hoofddoel is! Onze fotostudio is steeds in beweging. Het continu aanpassen van decors in de 5 studio's is ons doel. Het resultaat is een fotostudio op maat van de fotograaf. Overtuig uzelf en kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen.

+32 (0)14728656

www.fotostudio22.be