Onze studio's, gebouwd in verschillende stijlen, kunnen gebruikt worden voor allerlei socioculturele activiteiten zoals: Tentoonstellingen - Filmopname - Fotoshoots - Reclamespots... De totale oppervlakte van de bovenste studio is 1200 M² opgesplitst in verschillende compartimenten Op het gelijkvloers is er een portretstudio met infini van 250 m²

Aangepaste decors

De totaal aankleding van een locatie, klein of groot, is een activiteit waar we ons steeds meer op toeleggen. Dit zowel voor fotografie als film!

Bij fotostudio22 heb je diverse achtergronden en decor attributen beschikbaar, eigenlijk is alles mogelijk door de nauwe samenwerking met verschillende organisaties uit de kunstwereld. We doen ons uiterste best om iedere maand een nieuwe thema met bijhorend decor te bouwen.

Fotostudio22 realisaties

Bekijk de decors die we ter beschikking hebben, of gehad hebben! Door het bouwen van decors voor reclamespots zijn er constant nieuwe decors voor fotografie. Na het opnemen van de reclamespot blijven deze decors tijdelijk ter beschikking voor fotografie.

Onze doelstelling

Fotostudio22 wil je op elk fotografisch vlak ten dienste staan waarbij het verhuur van onze fotostudio’s het hoofddoel is! Creatief en dynamisch vertalen wij doelgericht jouw boodschap of visie naar je publiek. Wij streven naar een langdurige vertrouwensrelatie met onze klanten!

Contacteer ons

+32 (0)14728656

info(;at;)fotostudio22.be

www.fotostudio22.be