Door het bouwen van decors voor reclamespots zijn er constant nieuwe decors voor fotografie. Na het opnemen van de reclamespot blijven deze decors in sommige gevallen tijdelijk ter beschikking voor fotografie. Onze fotostudio's, gebouwd in verschillende stijlen, kunnen gebruikt worden voor Filmopname - Fotoshoots - Reclamespots... De totale oppervlakte van de bovenste studio is 1200 M² opgesplitst in verschillende compartimenten Op het gelijkvloers is er een portretstudio met infini wand van 250 m². Met de komst van Macromedia komt er een uitbreiding op het gelijkvloers van 600 M². Kom vrijblijvend langs! Overtuig jezelf / bespreek met ons de mogelijkheden.

Partners van Fotostudio22 zijn meer dan sponsors of anonieme sympathisanten. Ze maken actief deel uit van onze werking en worden nauw betrokken bij onze projecten en activiteiten om een maximale win-win voor alle partijen te bewerkstelligen. De decors die we hier bouwen zijn vooral gericht op meubelen, keuken en badkamer. De decors kunnen in verschillende prijsklassen opgebouwd worden.

De return voor externe partijen is dan ook breed en wordt samengesteld in synergie met alle betrokkenen. Uiteraard zorgen wij in ons netwerk voor de visibiliteit van bedrijven die ons steunen. Peoplesprojects, is onze hoofdsponser. Peoplesprojects werkt actief mee in onze zoektocht naar vaste partnerships.

Mocht uw bedrijf of organisatie ook interesse hebben om met Fotostudio22 rond de tafel te zitten om vrijblijvend de mogelijkheden tot samenwerken te bespreken, dan horen we dat uiteraard graag. De mogelijkheden zijn:

Partnercontracten
Vaste huur van een studio
Vaste opnamedagen
Tips: Indien je een ander voorstel tot samenwerking hebt horen we het graag!

BESCHIKBARE APPARATUUR

Flitsers:

12 x elinchrome 500 Watt
4 x Elinchrome ELC 500 Watt
2 x Elinchrome ELC 1000 Watt
Triggers
Statieven
Verschillende softboxen
Continu licht:

2 x Nanguang CN-1200SA
2 x Nanguang CN-600SA
Extra LED-Panelen beschikbaar
Led plafond verlichting rondom
Statieven
Inclusief:

Colorgels
schermen
kleinmeubelen

Doelstellingen Fotostudio22

Fotostudio22 wil je op elk fotografisch vlak ten dienste staan waarbij het verhuur van onze fotostudio’s het hoofddoel is! Onze fotostudio is steeds in beweging. Het continu aanpassen van decors in de 5 studio's is ons doel. Het resultaat is een fotostudio op maat van de fotograaf. Overtuig uzelf en kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen.

Contacteer ons

+32 (0)14728656

www.fotostudio22.be