We gaan proberen om een uitdrukking of emotie vast te leggen. De ene zal het mooi vinden, voor andere kan het gewaagd, overdreven of gedurfd zijn. Zolang jij jezelf goed voelt met de afbeelding is het perfecte resultaat bereikt.

Rustige werkomgeving!

Een fotostudio, een plaats waar je komt voor een foto, een rustige omgeving die zonder storende elementen de mooiste foto’s’ kan voortbrengen.

Er is geen wind, zon of storende elementen, maar al deze natuurlijke waarneming kan je nabootsen, en dan, de click van “het fototoestel” op de juiste moment.

We gaan proberen om een uitdrukking of emotie vast te leggen, gespeeld zoals in het theater. sommige zullen het mooi vinden, voor andere kan het gewaagd, overdreven of gedurfd zijn. Zolang jij jezelf goed voelt met de afbeelding is het perfecte resultaat bereikt.

Bij glamour fotografie gaan we (indien gewenst) samen met een visagiste in combinatie met de perfecte kleding het personage creëren dat bij jouw past. Het zoeken naar de juiste houding, je lichaam werkt als een automatisme eens je met vertrouwen voor de camera staat. Je kan eenvoud, emotie, liefde en geluk weergeven… In onze fotostudio hebben we alles bij de hand om tot een optimaal resultaat te komen.

Mooi afgewerkte artistieke foto’s geen probleem, maar voor pornografische toestanden moet je elders zijn.

Doelstellingen Fotostudio22

Fotostudio22 wil je op elk fotografisch vlak ten dienste staan waarbij het verhuur van onze fotostudio’s het hoofddoel is! Onze fotostudio is steeds in beweging. Het continu aanpassen van decors in de 5 studio's is ons doel. Het resultaat is een fotostudio op maat van de fotograaf. Overtuig uzelf en kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen.

Contacteer ons

+32 (0)14728656

www.fotostudio22.be