De meeste kleding kan gebruikt worden bij het huren van één van de fotostudio's of tijdens evenementen, een thema, een meet en shoot, enz… Er is een vaste prijs voor het gebruik van het volledige kledingrek. Er is een gigantische keuze aan kleedjes, korsetten, burlesque, enz…

Kleding gebruik tijdens fotoshoots

Fotostudio22 beschikt over een grote hoeveelheid kleding. De door ons ter beschikking gestelde kleding voor fotoshoots is van hoge kwaliteit. De gebruikte kleding gaat altijd de wasmachine in na gebruik!

Voor het verhuur van de historische-, folklore-, theater- en televisie-kledij gelden er andere regels!

Een offerte vraagt u aan via ons contactformulier. Je komt langs voor een gesprek om te kijken wat uw wensen zijn, wat er mogelijk is en hoe we uw modeshow kunnen organiseren binnen uw beoogde budget.

 

Doelstellingen Fotostudio22

Fotostudio22 wil je op elk fotografisch vlak ten dienste staan waarbij het verhuur van onze fotostudio’s het hoofddoel is! Onze fotostudio is steeds in beweging. Het continu aanpassen van decors in de 5 studio's is ons doel. Het resultaat is een fotostudio op maat van de fotograaf. Overtuig uzelf en kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen.

Contacteer ons

+32 (0)14728656

www.fotostudio22.be