Fotostudio22 doet aan begeleiding en uitvoering van het hele traject tot het bestuderen van uw wens. Of het nu gaat om stoffering, decoraties, vloeren, wanden en logistiek, Fotostudio22 wil hierin een betrouwbare partner zijn.

We kunnen een volledige decor ontwerpen met slaap en woonvertrekken in verschillende stijlen. Het is dan ook de uitgelezen locatie voor het fotograferen van meubelen, kleding, enz..... Voor het opnemen van reclamespots hebben we verschillende mogelijkheden. Verder is er een kleedruimte, een kapper en visagisten afdeling, een vergaderzaal, supersnel WiFi-netwerk, douches, enz….

Fotostudio22 is een non-profit project met een sociaal karakter. Samen met ons team proberen we een locatie te bouwen iedereen zich goed voelt. Noem het meer een cultuurcentrum. Momenteel zijn er verschillende organisaties bij ons gevestigd. Dit is mogelijk door het groot aantal ruimtes die ter beschikking zijn. We hebben het dan over avondonderwijs fotografie, kunstacademie, muziekschool, enz… Deze samenwerking maakt fotostudio22 uniek.

Onze doelstelling

Fotostudio22 wil je op elk fotografisch vlak ten dienste staan waarbij het verhuur van onze fotostudio’s het hoofddoel is! Creatief en dynamisch vertalen wij doelgericht jouw boodschap of visie naar je publiek. Wij streven naar een langdurige vertrouwensrelatie met onze klanten!

Contacteer ons

+32 (0)14728656

info(;at;)fotostudio22.be

www.fotostudio22.be