Kinderen mogen hier in de studio's muzische vorming zelf ontdekken en beleven. In het muzische krijgt het kind de mogelijkheid om zich uit te drukken, zijn gedachten, emoties en belevingen op een muzikale, beeldende, dramatische of via een beweging de vrije loop te laten gaan.

Fotostudio22 is een project met een sociaal karakter. Samen met ons team proberen we een locatie te bouwen iedereen zich goed voelt. Noem het meer een klein cultuurcentrum. Momenteel zijn er verschillende organisaties bij ons gevestigd. Dit is mogelijk door het groot aantal ruimtes die ter beschikking zijn. We hebben het dan over avondonderwijs fotografie, kunstacademie, muziekschool, enz… Deze samenwerking maakt fotostudio22 uniek.

Studiofotografie - analoge fotografie. Klaar om terug te gaan in de tijd? De analoge camera’s geven je echt het gevoel dat je weer in de jaren 20 bent. Het is de tegenhanger van de digitale camera en is de laatste tijd weer bezig aan een flinke opmars. Merken lanceren nieuwe analoge camera’s en steeds meer mensen verdiepen zich weer in de kunst van de donkere kamer en het direct uitprinten van een foto. Binnen fotostudio22 is er een groep die zich verder gaat toeleggen op deze technieken.

Doelstellingen Fotostudio22

Fotostudio22 wil je op elk fotografisch vlak ten dienste staan waarbij het verhuur van onze fotostudio’s het hoofddoel is! Onze fotostudio is steeds in beweging. Het continu aanpassen van decors in de 5 studio's is ons doel. Het resultaat is een fotostudio op maat van de fotograaf. Overtuig uzelf en kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen.

Contacteer ons

+32 (0)14728656

www.fotostudio22.be