Misschien moet je nog een portfolio laten maken. Dat is geen probleem, daar kunnen we voor zorgen.

Sommige hebben al een portfolio, dat is goed, dan kunnen we deze gebruiken. Onnodige kosten maken is niet nodig. Je moet wel de toestemming van de fotograaf hebben voordat we dit kunnen publiceren. Wanneer we jou portfolio hebben ontvangen kan je deelnemen aan de evenementen van fotostudio22 (die binnen jou profiel passen).

Hoe kunnen fotografen jou vinden voor eventuele samenwerkingen

Via de website:
Momenteel werken we hard aan volledig nieuwe website waar we jouw profiel kunnen promoten. De fotografen kunnen je op deze manier gemakkelijk vinden. Dit is geen verplichting, je beslist hier zelf over. Maar het is een absolute meerwaarde!


Via Sociale media:
In het sociale media tijdperk kunnen we het niet nalaten om afbeeldingen te plaatsen op onze casting pagina. Zo ben je snel vindbaar.

Enkele richtlijnen:

- Personen jonger dan 18 jaar moeten altijd vergezeld zijn door één van de ouders

- Wij zijn GEEN modellenbureau en beloven ook GEEN opdrachten. Het gaat om de ervaring!

- Geen Lidmaatschap of verplichtingen!

- Wij zoeken mensen in alle leeftijden!

- Wij geven enkel Tips en Advies, niet meer of minder!

Doelstellingen Fotostudio22

Fotostudio22 wil je op elk fotografisch vlak ten dienste staan waarbij het verhuur van onze fotostudio’s het hoofddoel is! Onze fotostudio is steeds in beweging. Het continu aanpassen van decors in de 5 studio's is ons doel. Het resultaat is een fotostudio op maat van de fotograaf. Overtuig uzelf en kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen.

Contacteer ons

+32 (0)14728656

info(;at;)fotostudio22.be

www.fotostudio22.be