Aankomende modellen op een vrijblijvende manier introduceren en begeleiden in de wereld van modelfotografie.

OPGELET- Wij zijn geen modellenbureau en het is geen wedstrijd. Het gaat erom dat modellen weten waaraan ze beginnen en begrijpen wat de positieve en negatieve kanten zijn. Wat je nadien met deze ervaring doet beslis je volledig zelf.

Modellenwerk maakt je sterker, je groeit en krijgt meer zelfvertrouwen.

De onvergetelijke ervaring is mooi meegenomen. Het mogen poseren binnen verschillende thema’s maakt het boeiend en er staat een leuk Team voor je klaar!

GOEDE fotoreportages kosten tijd, geld en moeite!
Foto s zijn belangrijk, het is je visitekaartje.
De eerste fotoshoot heeft een kostprijs van 100 Euro. Maar indien je al een leuk en bruikbaar portfolio hebt is dit niet nodig. (Geen smartphone foto’s) Deze fotoshoots worden uitgevoerd door externe beroepsfotografen. Wijzelf zorgen voor de studio’s, attributen, de nodige apparatuur en de begeleiding. Dit is een aanrader!

Waarom organiseren wij deze castings?
Hobby en beroepsfotografen zoeken naar nieuwe gezichten, of bepaalde karaktertrekken die passen in hun concept. Het is dus belangrijk dat we deze “nieuwe gezichten” kunnen ondersteunen en begeleiden waar nodig.
Door deze samenwerking kunnen er fotoshoot evenementen georganiseerd worden in onze studio’s. Er is altijd een kans dat je door andere fotografen of organisaties gespot wordt en verder gaat in de wereld van modelfotografie! Wij wensen je heel veel succes.

Enkele richtlijnen:

- Personen jonger dan 18 jaar moeten altijd vergezeld zijn door één van de ouders

- Wij zijn GEEN modellenbureau en beloven ook GEEN opdrachten. Het gaat om de ervaring!

- Geen lidmaatschap of verplichtingen!

- Wij zoeken mensen uit alle leeftijdscategoriën!

- Wij geven enkel Tips en Advies, niet meer of minder!

Doelstellingen Fotostudio22

Fotostudio22 wil je op elk fotografisch vlak ten dienste staan waarbij het verhuur van onze fotostudio’s het hoofddoel is! Onze fotostudio is steeds in beweging. Het continu aanpassen van decors in de 5 studio's is ons doel. Het resultaat is een fotostudio op maat van de fotograaf. Overtuig uzelf en kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen.

Contacteer ons

+32 (0)14728656

info(;at;)fotostudio22.be

www.fotostudio22.be